• Детайли

   Ниво-изравнителни претоварни рампи

   Secdoor  предлага на своите клиенти нивоизравнителни хидравлични платформи, ножични лифтове, претоварни мостчета.

    

   I. Ниво-изравнителни претоварни рампи   Претоварните рампи осъществяват безопасна и ефективна товарна връзка между склада и транспортното средство като служат за преодоляване на:

    

   1. Разликата в нивата между склада и транспортното средство
   2. За директен достъп на кари и колички до транспортното средство и обратно
   3. За преодоляване на промяната на нивото на камиона рампата го следва по време на товарене или разтоварване

    

   Претоварните рампи ви позволяват бързо, лесно и най- важното безопасно да осъществите връзка между вашия склад и транспортното средство с едно натискане на бутона от контролното табло и след това със следващо натискане да я прекъснете.

    

   Опции:

    

   1. Различни конфигурации за монтаж
   2. Товароносимост до 10 тона
   3. Антиплъзгащо покритие
   4. Горещопоцинковани платформи
   5. Неръждаеми платформи
   6. Цвят по избор от RAL

    

    

   II. Ножични Лифтове

    

   Предназначение:

    

   Ножичните платформи са предназначени за извършване на товаро- разтоварна дейност от кота нула до 1700мм, като те повдигат и спускат със себе си и повдигателното съоръжение- кари, колички и др.

    

   Ножичните лифтове са универсално съоръжение с голяма многофункционалност, лесна поддръжка, дълъг живот и са снабдени с всички изисквания за безопасност. Задвижват се от хидравлична система монтирана в шахтата на платформата. Предлагат се в различни варианти на размери и товароносимост.

    

    

   III. Ниво-изравнителни претоварни мостове

    

   Претоварните мостове служат за осъществяване на връзка между склада и транспортното средство. Те са универсално съоръжение с голям обхват на действие защото могат да обслужват както високи транспортни средства така и по ниски бусове и камиони.

    

   Биват метални за по големи примоствания и алуминиви за по къси такива. Претоварните мостове имат и друго основно предимство- те могат да се монтират на релса по дължината на рампата и дори с един мост да се обслужва цялата рампа и наведнъж повече от едно транспортно средство.

    

    

    

   IV. Мобилна Рампа

    

   Moбилнaта рампа предлага възможност за товарене и разтоварване на камиони, контейнери или железопътни вагони от ниво кота 0. Целия процес на маневриране и товарене / разтоварване може да се управлява само от един човек. Тези рампи са изработени от здраво заварени стоманени листове и цялата им повърхност се състои от стабилни метални профили, които са оптимално оразмерени и подходящи за всякакви товари.

    

   V. Насочващи тръбни системи

    

   Служат за точно и прецизно насочване на транспортното средство към товаро-разтоварното място. По този начин се предотвратяват удари и повреди на рампите, сградите или на превозното средство. Гладката им повърхност предпазва автомобилните гуми и джанти. Всички части са горещо поцинковани.

    

   VI. Буфери

    

   Предпазни буфери за безопасен контакт между превозното средство и склада. Произведени са от висококачествен EPDM като металните им части са горещо поцинковани.

    

    

    

   За допълнителни технически данни разгледайте приложените PDF файлове тук и тук.

  • Сертификати
   • CE Сертификат
   • TUV Nord
  • Secdoor Industry & Home

   Свържете се с нашите професионални консултанти сега!

  • Контакти
   00 (359) 29 52 2700
   0885 699 035
   office@secdoor-bg.com
  • © Copyright 2015 СИД Ентърпрайз ЕООД
   HTML карта на сайта | Google+ страница