6 бр. врати монтирани в Момчилград

Начало → 6 бр. врати монтирани в Момчилград

Секдоор завърши монтажа на 6 бр. индустриални секционни врати със стандартен контур на отваряне в гр. Момчилград. 

В срок и според всички изисквания на клиента, по индивидуална поръчка, бяха изработени, доставени и монтирани врати в цвят по RAL9007 /сив/ отвън и RAL9002/бял/ отвътре

4 от вратите с размери 4000х4150, бяха произведени с 3 бр. прозрачни редове от двоен плексиглас  за перфектна топло и шумо-изолация. Бяха добавени и проходни врати за лесно преминаване на пешеходци.

Другите две врати са с размер 4300х4250 и са оборудвани с по един прозрачен ред.

 

DSC_0660DSC_0659DSC_0655DSC_0654

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Предимства на индустриални врати с марка :

  • Отлични топлоизолационни качества- спестявате до 30% от разходите си за отопление през зимата и за охлаждане през лятото.
  • Ултра тихи – силиконовите ролки и трифазните двигатели на Marantec- Germany гарантират абсолютно безшумно отваряне и затваряне.
  • Съобразени с максимално оползотворяване на вашите складови и индустриални площи – различните контури на отваряне гарантират че пространството под вратата ще бъде максимално оползотворено.
  • Европейски стандарти за безопасност и надеждност- използването на материали единствено от водещи европейски производители гарантира най- високо качество на нашата продукция.
  • Дълъг живот на експлоатация с минимална степен на поддръжка
  • Произведени по вашите индивидуални и специфични изисквания- максималната гъвкавост, която нашата организация изповядва по отношение на нуждите на клиентите ни е гаранция, че ще получите врата, произведена специално за вас, която ще улеснява и подпомага процесите ви на работа.