Ремонт на гаражни врати

Начало → Ремонт на гаражни врати

Сервиз на гаражни врати

 

Secdoor разполага с 6 мобилни групи за сервиз на гаражни врати. Сервизните служители са обучени в Германия и имат дългогодишен опит със всички видове врати. Превозните средства за сервиз са оборудвани със всички необходими инструменти и резервни части.

 

Secdoor поддържа на склад всички основни резервни части за сервиз на гаражни врати, както и многообразие от панели. Това позволява бърз и икономичен сервиз, който не натоварва допълнително клиентите с огромни транспортни разходи.

 

Secdoor предлага на своите клиенти различни опции за поддръжка на гаражни и индустриални врати:

 

  • абонаментно обслужване( препоръчано от Secdoor ) – периодичния преглед на вашата гаражна или индустриална врата е гаранция за безопасна експлоатация и чувствително може да намали разходите ви за поддръжка и ремонт. Получавате по добри цени и отстъпки, както и гаранция за експресно отзоваване при ремонтна дейност
  • неабонаментно обслужване– компанията разполага с мобилни групи готови да реагират в рамките на 24 часа на всеки спешен ремонт на всеки тип гаражна или индустриална врата

 

 

Предимства на нашия сервиз

 

1.      6 мобилни групи за сервиз обучени в Германия

2.      Бърза реакция до 1 час за сервизна дейност на гаражни врати

3.      Поддържани на склад над 200 000 резервни части за гаражни врати

4.      Поддържани на склад разнообразие от резервни панели за гаражни врати

5.      Дългогодишен опит и експертна професионалност в сервиза

6.      Разнообразие от абонаменти и програми за профилактика

 

 

Свържете се с вашия търговски представител за да ви бъде направена конкретна оферта за абонаментно обслужване или за ремонтна дейност!